
[ما مجبور شدیم join.me را از نظر خود حذف کنیم زیرا دیگر نسخه رایگان ارائه نمی دهد - ممکن است شما هنوز هم به یک جلسه رایگان دسترسی پیدا کنید اما قادر به راه اندازی آن نخواهید بود. Join.me گفته است: "برای اینكه مشتریان خود را به میزبانی جلسات غنی و حرفه ای ، مملو از تصمیم گیری كنیم كه محصول رایگان join.me را قطع كنیم و تلاش های خود را بر روی بهبود نسخه های پرداخت شده خود متمرکز كنیم."]
در همین روش فراوانی از نرم افزار Password Manager و 2 روش تأیید هویت Factor-Factor وجود دارد که پیدا کردن یک نرم افزار کامل اتصال از راه دور می تواند به اندازه یافتن تاریخ مناسب در Tinder سخت باشد. اما نگران نباشید ، ما سخت کار کرده ایم و تحقیقات پیش زمینه را انجام داده ایم ، بنابراین شما مجبور نخواهید شد. بعد از تحقیقات زیاد و بحث و گفتگوهای داخلی ، موارد زیر مورد علاقه های شما از راه دور رایگان قرار دارد: AnyDesk ، Chrome Remote Desktop ، اتصال از راه دور ویندوز ، UltraVNC ، برنامه های Remote ، TeamViewer (استفاده شخصی) ، ConnectWise Control ، LiteManager Free ، WaykNow و Zoho Assist .
نرم افزار اتصال از راه دور به کاربران کمک می کند تا از طریق رایانه دیگری روی رایانه کار کنند. این برنامه ها برای کارمندان پشتیبانی فنی ضروری است ، زیرا در صورت عدم امکان دسترسی فیزیکی ، جوانب فناوری اطلاعات را قادر می سازد تا کمک کنند. همچنین به هر کسی امکان می دهد جلساتی را شروع کند یا در آن شرکت کند ، در پروژه ها مشارکت کند و در مورد مشاغل بحث کند ، حتی اگر جایی در نزدیکی میز کار خود نباشد.
بنابراین بگذارید مقایسه شروع شود!
در ادامه خبر با تکاوران آی تی همراه باشید ...


در ماه نوامبر گذشته، نرم افزاری به نام InstaAgent که ادعا میکرد میتواند به کاربران نشان دهد که چه کسانی از اکانت اینستاگرام آنها بازدید میکنند به عنوان یک بدافزار برای دزدیدن رمز عبور کاربران شناسایی و این نرم افزار از اپ استور اپل حذف شد. حال به نظر میرسد که سازندهی این نرم افزار “ترکر بایرام” با ارایه دو نرمافزار جدید که هر دو توسط اپل و گوگل تایید شدهاند که بر روی مارکتها قرارگرفتهاند، بار دیگر بازگشته است.
در ادامه با تکاوران آی تی همراه باشید ...


رئیس سازمان پدافند غیرعامل با تاکید بر لزوم پیگیری حقوقی وزارت خارجه برای تهاجم سایبری علیه کشور، از ادامه بررسیها بر روی دومین بدافزار جاسوسی «استارس» خبر داد.
به گزارش ايتنا به نقل از مهر، غلامرضا جلالی در خصوص بدافزار «استارس» که بعد از بدافزار «استاکس نت» توسط دانشمندان ایرانی شناسایی شد، گفت: خوشبختانه دانشمندان جوان ما موفق شدند که این ویروس را کشف کنند و هم اکنون ویروس "استارس" به آزمایشگاه ارائه شده است اما هنوز بررسی ها بر روی آن ادامه دارد و نتایج نهایی و قطعی در این رابطه بدست نیامده است.
در ادامه خبر با تکاوران آی تی همراه باشید ...
